ua en ru

В Івано-Франківську п'яний патрульний спровокував ДТП

В Івано-Франківську п'яний патрульний спровокував ДТП Фото: прокуратура (РБК-Україна)

У результаті аварії 5 людей отримали травми

Прокуратура Івано-Франківської області розслідує дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) за участю патрульного у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

"Прокуратура Івано-Франківської області розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, 26 червня 2017 року в 21:10 по вулиці Івасюка в Івано-Франківську 25-річний водій, керуючи автомобілем марки "ВАЗ 2171", перетнув подвійну суцільну лінію і виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем марки "БМВ" з 20-річним жителем Тернопільської області за кермом.

Так, в результаті ДТП п'ятеро постраждалих доставлені в лікувальні установи. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група прокуратури Івано-Франківської області.

Як з'ясувалося, 25-річний водій, який є інспектором Управління патрульної поліції в місті Івано-Франківськ, під час вчинення ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння. Разом з ним в автомобілі також було ще троє співробітників поліції. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чугуївському районі Харківської області на автошляху Київ-Харків-Довжанський сьогодні, 27 червня, сталася ДТП, в результаті якого постраждали 7 осіб.