ua en ru

В Івано-Франківську відкрився перший сервісний центр МВС в області

В Івано-Франківську відкрився перший сервісний центр МВС в області Фото: сервісний центр (twitter.com/MVS_UA)

Очікується, що у сервісному центрі зможуть надавати до 200 послуг в день

В Івано-Франківську сьогодні, 18 грудня, відкрився перший сервісний центр Міністерства внутрішніх справ (МВС) в області. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Центр розташований за адресою вул. Євгена Коновальця, 433.

"Послуги у новому сервісному центрі МВС надають 13 адміністраторів, 90% з них отримали роботу за результатами стажування, що рік тривало по всій країні. Це працівники віком до 30 років, які раніше не працювали в системі органів МВС", – зазначив в. о. заступника начальника Головного сервісного центру МВС Артем Коробка.

Очікується, що у сервісному центрі зможуть надавати до 200 послуг в день. Йдеться про послуги реєстрації та перереєстрації авто, заміни водійського посвідчення. Також у сервісному центрі можна скласти іспит на право керування транспортним засобом.

Зазначають, що у новому сервісному центрі МВС є дитячий куточок, полиця для буккросингу та безкоштовний Wi-Fi для відвідувачів. Крім цього, передбачені зручності для інвалідів.

#ІваноФранківськ: Перед святами мешканці міста й області отримали чудовий подарунок - на вул.Євгена Коновальця, 433...

Опубліковано МВС України 18 грудня 2017 р.

Нагадаємо, 15 грудня в Луганській області в місті Лисичанськ відкрився сервісний центр МВС. Повідомляється, що в ньому працюють 12 співробітників. Вони зможуть щодня надавати громадянам понад 100 послуг.