ua en ru

В Івано-Франківську обвалилася стіна, є загиблий і потерпілі

В Івано-Франківську обвалилася стіна, є загиблий і потерпілі Фото: потерпілий (dsns.gov.ua)

Чоловік загинув на місці

В Івано-Франківську під час проведення будівельних робіт обвалилася стіна християнської школи. Про це повідомило управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомлення про обвал надійшло рятувальникам 22 листопада о 19:58.

Під час заливки бетонного розчину відбулось руйнування бетонного перекриття другого поверху новобудови. Під завалами опинилися п'ятеро будівельників.

Один із чоловіків загинув. Четверо перебувають у задовільному стані, їм надали першу допомогу. Потерпілих у середньому та важкому стані доставили до лікувальних закладів міста з подальшою госпіталізацією.

На сторінці "Муніципальної варти Івано-Франківська" у Facebook з’явилися подробиці порятунку потерпілих та фото з місця події.

"Троє потерпілих з легкими пошкодженнями вийшли з місця події самі. Їм надали допомогу у кареті швидкої. А одного чоловіка, з важкими травмами, довелося діставати з-під завалів близько години", - йдеться у повідомленні.

Разом з рятувальниками та медиками, допомагали потерпілим на вулиці Шевченка, хлопці з рятувальної групи "Муніципальної...

Опубліковано Муніципальна Варта Івано Франківськ 22 листопад 2017 р.

Причини та обставини події з’ясовують.

В Івано-Франківську обвалилася стіна, є загиблий і потерпіліВ Івано-Франківську обвалилася стіна, є загиблий і потерпіліВ Івано-Франківську обвалилася стіна, є загиблий і потерпіліВ Івано-Франківську обвалилася стіна, є загиблий і потерпілі

Фото: ДСНС України

Нагадаємо, 22 листопада в місті Монтерей в Мексиці житлові будинки обрушилися в котлован будівництва торгового центру. Загинув, по крайней мере, одна людина.