ua en ru

Італійський лоукостер запустив польоти з Києва

Італійський лоукостер запустив польоти з Києва Фото: літак компанії Ernest (facebook.com/flyernest)

Компанія Ernest буде виконувати польоти до Мілана та Неаполя

У суботу, 9 грудня 2017 року з аеропорту "Київ" (Жуляни) почала виконувати польоти італійська авіакомпанія-лоукостер Ernest, передає кореспондент РБК-Україна.

Лоукостер Ernest буде здійснювати польоти з Києва до італійських Мілана та Неаполя тричі на тиждень. Відзначимо, 20 жовтня Ernest почав виконувати польоти зі Львова до Мілану. Пізніше з 8 грудня у лоукостера додалися рейси до Венеції та Неаполя. Ціни на квитки починаються від приблизно 46-50 євро в одну сторону.

За словами першого заступника генерального директора компанії "Майстер-Авіа" Валерія Поліщука, столичний аеропорт продовжує вести переговори з новими авіаперевізниками, зокрема, з Прибалтики та Західної Європи. Серед потенційних нових компаній - німецький лоукостер Eurowings. У той же час переговори з найбільшим європейським лоукостером Ryanair вже не ведуться.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з України до Польщі планують запустити нові авіарейси. Зокрема, МАУ з 26 грудня цього року відкриє регулярне сполучення між Києвом та Краковом. Вартість квитка економ-класу в обидві сторони стартує від 2707 грн.