ua en ru

Італія не змогла обіграти Нігерію, а аргентинці розібралися з боснійцями

В ніч з понеділка на вівторок відбулися кілька товариських матчів між командами, що вже забезпечили собі потрапляння на чемпіонат світу в Бразилії.

В ніч з понеділка на вівторок відбулися кілька товариських матчів між командами, що вже забезпечили собі потрапляння на чемпіонат світу в Бразилії.

Італія - Нігерія - 2:2
Голи:
Россі, 11, Джаккеріні, 47 - Дайк, 35, Амеобі, 39

Італійська збірна провела поєдинок в Лондоні з командою Нігерії, яка була відібрана на світову першість буквально двома днями раніше. Переможець у цій грі не був визначений, але команди забили на двох 4 голи.

Три м'ячі були забиті в першому таймі і кожній із сторін вдалося навіть вести в рахунку. Так, першими гол італійці забили після результативного удару Джузеппе Россі на 12-й хвилині, асистентом йому виступив Маріо Балотеллі.

Однак потім нігерійці відповіли двома забитими м'ячами: відзначилися Брайт Дайк і Шола Амеобі протягом 4-х хвилин. Зрівняти рахунок італійцям вдалося на 47-й хвилині. Гол забив Емануеле Джаккеріні.

Аргентина - Боснія і Герцеговина - 2:0
Голи:
Агуеро, 40, 66

Між тим, в американському Сент-Луїсі зійшлися збірні Аргентини та Боснії і Герцеговини і тут перемога залишилася за представниками з Південної Америки.

Матч завершився з рахунком 2:0, а обидва м'ячі залишилися за Серхіо Агуеро. Нагадаємо, що Боснія і Герцеговина також була відібрана на чемпіонат за підсумками відбіркового раунду, посівши перше місце в групі з Грецією і Словаччиною. Аргентина ж застовпила за собою путівку на чемпіонат ще у вересні.

Також відзначимо, що в понеділок відбулася товариська гра між Молдавією та Литвою. Команди обмінялися голами і переможця не виявили. Ці збірні на чемпіонат не пробилися.