ua en ru

Італія - Іспанія: Чемпіони Європи вилітають з турніру

Італія - Іспанія: Чемпіони Європи вилітають з турніру Фото: Італія - Іспанія

Фіналісти Євро-2012 завершили своє "перегравання"

У Парижі У Парижі в 1/8 фіналу Євро-2016 зійшлися збірні Іспанії та Італії.

Італія - Іспанія 2:0
Гол:
К'єлліні, 33, Пелле, 90+1
Італія: Буффон - Барцальї, Бонуччі, К'єлліні - Флоренці (Дармиан, 84), Пароло, Де Россі (Мотта, 54), Джаккеріні, Де Шильо - Пелле, Едер (Інсіньо, 82)
Іспанія: Де Хеа - Хуанфран, Піке, Рамос, Альба - Бускетс, Фабрегас, Іньєста - Сілва, Мората (Васкес, 70), Ноліто (Адуріс, 46, (Педро, 81)

Італійці активніше почали матч. Міг забивати Пелле, але з його ударом впорався Де Хеа. А після красивого удару Джаккеріні "ножицями" іспанців врятувала штанга.

Іспанці спробували вирівняти гру, але їх суперник дуже впевнено діяв на своїй половині поля. І куди небезпечніше ходив в атаки. І в одній з них забив гол - Едер бив зі штрафного, Де Хеа парирував, але К'єлліні виявився першим на добиванні.

У другому таймі іспанці заграли активніше, але Італія діяла біля своїх воріт, просто і впевнено. І навіть змогла створити супермомент, коли Едер вискочив один на один, але не зміг переграти Де Хеа.

Зате Давида мсог пробити Пелле, коли італійці втекли в контратаку в самому кінці матчу і Граціано отримав м'яч на самоті в центрі штрафної.

Додамо, що у чвертьфіналі Євро-2016сборная Італії зіграє з Німеччиною.в 1/8 фіналу Євро-2016 зійшлися збірні Іспанії та Італії.