ua en ru

В Італії затримали двох українців за спробу пограбувати поліцейського

В Італії затримали двох українців за спробу пограбувати поліцейського Ілюстративне фото: поліція Італії (twitter-ID32153-650x410)

Українців звинувачують у спробі пограбування і опорі посадовій особі

В столиці Італії Римі співробітники поліції заарештували двох громадян України за напад і спробу пограбування поліцейського. Про це повідомляє Il Messaggero.

Повідомляється, що в четвер ввечері, 10 травня, в автомобіль поліцейського, який перебував поза службою, врізалася машина. В авто знаходилися дві людини. Пізніше було встановлено, що це громадяни України 33 і 40 років.

Водій другої машини вийшов з автомобіля, щоб оцінити завдані збитки, а потім сів за кермо і намагався виїхати з місця аварії. Коли поліцейський підійшов до їх машини, показав посвідчення і представився, пасажир авто спробував вирвати з рук документи.

Так, намагаючись затримати двох чоловіків, поліцейський отримав удар кулаком по обличчю. Порушників вдалося затримати поліцейському патрулю, який знаходився неподалік. Чоловіків доставили в поліцейський відділок і пред'явили звинувачення у спробі пограбування і опорі посадовій особі.

Нагадаємо, на українсько-польському кордоні вчора, 10 травня, виявили автомобіль, який перебував у міжнародному розшуку.