ua en ru

В Італії суд провів попередній допит у справі затриманого нацгвардійця Марківа

В Італії суд провів попередній допит у справі затриманого нацгвардійця Марківа Фото: суд (Pixabey)

Суд не розглядав справу по суті

В Італії суд провів попередній допит у справі колишнього солдата Національної гвардії України Віталія Марківа. Про це повідомляє прес-служба Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України в Facebook.

"17 липня 2017 року італійський суд у місті Павія провів попередній допит затриманого громадянина України Віталія Марківа. Суд не розглядав справу по суті, а отже, згідно з регламентом консул України не був присутній в залі", - заявив директор Департаменту консульської служби Сергій Погорельцев.

За його словами, в цей же день консул провів зустріч з Віталієм Марковим і його адвокатом. В ході зустрічі були уточнені деякі аспекти лінії захисту колишнього нацгвардійця.

#ConsNews #КонсулПоруч Директор Департаменту консульської служби Ц. Погорільців: "17 липня 2017 року італійський суд у м...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 18 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що попередній допит у справі Віталія Марківа, затриманого в Італії за підозрою у вбивстві італійського журналіста, призначили на понеділок 17 липня. Так, зазначено, що допит проводиться з метою встановити розвиток подій, питання про обрання запобіжного заходу для Марківа розглядатися не планували.