ua en ru

Виконавча служба представила сайт електронних торгів арештованим майном

На даний момент у системі бере участь Вінницька, Дніпропетровська та Львівська область, а також місто Київ. Електронна система розпочне роботу 1 травня.

Державна виконавча служба (ДВС) представила сайт електронних торгів арештованим майном. Про це в ході брифінгу заявив глава Державної виконавчої служби Дмитро Сторожук (на фото), передає кореспондент РБК-Україна.

"На даний момент у системі бере участь Вінницька, Дніпропетровська та Львівська область, а також місто Київ. Електронна система розпочне роботу 1 травня. Головне завдання проекту - запобігання корупції та повернення довіри до виконавчої служби", - заявив Сторожук.

За словами директора підприємства-розробника "Інформаційний центр" Леоніда Богданова, співробітники ДВС не матимуть доступу до ходу торгів. Розробник також зазначив, що торги на суму від 100 тис. гривень будуть проводитися з електронним підписом учасників.

Тестова версія портала знаходиться за адресою http://torgi.minjust.gov.ua.

Нагадаємо, вчора в Україні розпочав роботу національний портал відкритих даних Data.gov.ua, де будуть публікуватися всі відкриті урядові дані.