ua en ru

Іспанська Indra Sistemas займеться післягарантійним обслуговування систем управління для "Украероруху"

Іспанська Indra Sistemas займеться післягарантійним обслуговування систем управління для "Украероруху" Фото: Украерорух

Загальна сума контракту - майже 1 млн євро

За результатами проведення відкритих торгів на послуги з ремонту та технічної підтримки автоматизованих систем керування повітряним рухом Aircon 2100 в Харкові і Aircon 2100/2000 у Дніпропетровську була обрана компанія Indra Sistemas (Іспанія), що є їхнім безпосереднім виробником. Про це повідомили у прес-службі держпідприємства обслуговування повітряного руху України "Украерорух".

Контракт підписаний на 3 роки, протягом яких компанія буде здійснювати супровід програмного забезпечення, зокрема усунення можливих відхилень у роботі системи, а також постачання і заміну запасних частин та ремонт обладнання.

Загальна сума контракту - 997,860 тис. євро, що включає вартість послуг і запасних частин, а також всі витрати, податки, збори та необхідні платежі, які має здійснити "Украерорух".

"Щоб гарантувати високу якість і безпеку повітряного руху, дуже важлива співпраця безпосередньо з виробником засобів автоматизації управління повітряним рухом, яким є компанія Indra Sistemas. Оскільки саме виробник знає тонкощі функціонування систем і може в найкоротші терміни усунути недоліки. Крім того, в суму контракту також включена вартість запасних частин та послуги з ремонту, що, безумовно, вигідно для підприємства з точки зору ефективного використання коштів", - зазначив директор "Украероруху" Дмитро Бабейчук.

Нагадаємо, "Украерорух" підвищує рівень безпеки польотів над Чорним морем.