ua en ru

В Іспанії затримали трьох кримінальних авторитетів російської мафії

В Іспанії затримали трьох кримінальних авторитетів російської мафії Ілюстративне фото (barcelonatm)

Троє кримінальних авторитетів є вихідцями з країн колишнього СРСР

У місті Марбелья в Іспанії затримали трьох кримінальних авторитетів, серед яких є двоє представників грузинських кланів. Про це передає DW.

Наголошується, що затриманим інкримінують замах на вбивство та фальсифікацію документів. Троє кримінальних авторитетів є вихідцями з країн колишнього СРСР. За даними поліції Іспанії, затримання відбулося, коли лідери мафіозних угруповань обговорювали плани вбивства одного з членів ворожого клану.

Затримані взяті під варту. Серед учасників "сходки" були два представники грузинських кланів, які в останні роки координували дії вихідців з РФ. При цьому один із затриманих, за даними поліції, вважався третьою за значимістю людиною у російської мафії.

Передбачається, що затримані мали намір відтворити кримінальну структуру, яка була ліквідована в червні 2017 року. Тоді поліція заарештувала 129 підозрюваних.

Нагадаємо, правоохоронні органи Італії у квітні 2018 року затримали 22 підозрюваних у причетності до сицилійської мафії в рамках операції по затриманню самого розшукуваного мафіозі в країні Маттео Денаро.