ua en ru

Ісландія - Угорщина 1:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Ісландія - Угорщина 1:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Ісландія - Угорщина

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу

Ісландія - Угорщина. Онлайн-трансляція матчу Ісландія - Угорщина на РБК-Україна розпочнеться о 18:30. Дивитися поєдинок можна на телеканалі Футбол.

18 червня, 19:00
Марсель, "Велодром"
Ісландія - Угорщина 1:1
Голи: Г. Сігурдссон, 39 - Севарссон, 88 (аг)
Ісландія: Халдорсон, Севарссон, Р. Сігурдссон, Арнасон, Скуласон, Р. Сігурдссон, Гуннарссон, Гудмундссон (Хадльфредссон, 66), Б. Бьярнасон, Сігторссон (Гудьонсен 83), Бодварссон (Фiнбогасон, 69)
Угорщина: Кірай, Юхаш (Салай, 84), Гузмич, Ланг, Кадар, Гера, А. Надь, Кляйнхайслер, Джуджак, Пріскін (Беде, 66), Штибер (Нiколiч, 66)

У матчі першого туру групового етапу Євро-2016 збірна Угорщини здобула сенсаційну перемогу над Австрією. Підопічні Бернда Шторка продемонстрували, як сидіти на своїй половині поля практично весь матч і при цьому перемогти з перевагою у два голи. Захист угорців дозволяв дуже багато гравцям суперника, в декількох випадках ворота Кирая залишалися недоторканими тільки завдяки везінню. Зате напад зіграв просто і ефективно - два голи після контратак дозволили Угорцям претендувати на вихід в плей-офф як мінімум з другого місця в разі перемоги над Ісландією.

Ісландці теж заробили очки, зігравши в бойову нічию зі збірною Португалії. Як і у випадку з угорцями, моменти біля воріт Ісландії виникали регулярно, але надійність голкіпера і везіння допомогли маленькiй сенсації статися.

Не варто очікувати від матчу великої кількості голів, але і нудною гра теж не буде. Команди хочуть виходити в плей-офф і мають для цього всі шанси, а значить будуть битися за перемогу.

Ісландія - Угорщина 1:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Гільфі Сігурдссон

Півзахисник Ісландії Гільфі Сігурдссон:

"Ми тепер більше впевнені в собі. Стартовий матч був для нас першим на турнірі, і ми довели, що здатні виступати на такому рівні"