ua en ru

Ісландія - Україна: де дивитися матч

Ісландія - Україна: де дивитися матч Фото: Ісландія - Україна (ФФУ)

Де і коли почнеться гра

Збірна України на виїзді зіграє з командою Ісландії в рамках восьмого туру кваліфікації ЧС-2018. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалах "Україна" і "Футбол 1". На думку букмекерів, обидві команди мають приблизно рівні шанси на перемогу.

5 вересня 21:45
Рейк'явік, Лаугардалсволлур

Протистояння збірних Ісландії та України відбудеться ввечері 5 вересня в 21:45 за київським часом. Трансляцію у прямому ефірі покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1". За годину до гри і після її завершення в ефірі каналу Футбол 1 вийде програма "Головна команда", провідні вчені та експерти якої проаналізують основні перипетії протистояння.

Матч у прямому ефірі також можна подивитися в Ісландії за RUV, Австрії - DAZN Europe, Канаді - Sportsnet World Now, Хорватії - Sportklub 2 Croatia, Данії - Dplay Denmark, Німеччини - DAZN Europe, Греції - OTE Sport 6, Польщі - Polsat Sport News, IPLA, Іспанії - Movistar +, Великобританії - SKY GO Extra, Sky Go UK, Sky Sports Red Button і США - fuboTV, FOX Soccer Match Pass, Fox Sports 2 USA, FOX Sports GO.

Нагадаємо, збірна України обіграла Туреччину в матчі сьомого туру групового етапу кваліфікації чемпіонату світу 2018 року. Зустріч проходила в Харкові на стадіоні "Металіст" і завершилася з рахунком 2:0.