ua en ru

Збірна України обіграла Туреччину в кваліфікації ЧС-2018

Збірна України обіграла Туреччину в кваліфікації ЧС-2018 Фото: Україна - Туреччина (uefa.com)

Дублем у матчі відзначився новоспечений гравець "Боруссії"

Збірна України обіграла Туреччину в матчі сьомого туру групового етапу кваліфікації чемпіонату світу 2018 року. Зустріч проходила в Харкові на стадіоні "Металіст" і завершилася з рахунком 2:0.

Дублем у матчі в матчі відзначився новоспечений гравець дортмундської "Боруссії" Андрій Ямоленко (на 18 та 42 хвилині). Зазначимо, голи були забиті не без питань.

Це один з кращих матчів під керівництвом Андрія Шевченка - тотальна перевага збірної України. Туреччина зіграла відверто блякло, не створивши толком небезпечних моментів.

Абсолютно заслужена перемога України, після якої наша збірна вийшла на перше місце турнірної таблиці групи I, але у Хорватії ще є матч в запасі. Турнірна таблиця після семи турів: 1. Україна - 14 очок; 2. Хорватія - 13; 3. Ісландіяс - 13; 4. Туреччина - 11; 5. Фінляндія - 4; 6. Косово - 1.

Збірна Туреччини проводила перший матч під керівництвом колишнього наставника донецького "Шахтаря" Мірчі Луческу.

Нагадаємо, збірна Японії достроково гарантувала собі участь в чемпіонаті світу з футболу 2018 року, здобувши перемогу в кваліфікаційному турнірі азіатської зони. Раніше такого успіху досягли Бразилія та Іран. Збірна Росії отримала право участі в чемпіонаті світу 2018 року як країна-організатор.