ua en ru

Ісландія - Австрія 2:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Ісландія - Австрія 2:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Ісландія - Австрія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу

Ісландія - Австрія. Онлайн-трансляція матчу Ісландія - Австрія на РБК-Україна розпочнеться о 18:30. Дивитися матч можна на каналі "Футбол".

22 червня, 19:00
Сен-Дені, "Стад де Франс"
Ісландія - Австрія 2:1
Голи: Шопф, 61 - Бедварссон, 19, Траустасон, 90+4
Збірна Ісландії: Халльдоурссон, Севарссон, Анарсон, Р. Сігурдссон, Скуласон, Гудмундссон (Iнгасон, 87), Гуннарссон, Р. Сігурдссон, Б. Бьярнасон, Бедварссон (Е. Бьярнасон, 72), Сігторссон (Траустосон, 80).
Збірна Австрії: Альмер, Драгович, Предль (Янко, 46), Хінтереггер, Фукс, Ильсанкер (Шопф, 46), Баумгартлінгер, Кляйн, Алаба, Арнаутович, Забитцер (Янчер, 78).

Після двох стартових матчів у групі F, Ісландія займає другу позицію, набравши два очки. Португальці займають третю - у них така ж кількість очок, але менша кількість забитих голів. З урахуванням того, що останній матч в групі Португалія проведе проти несподівано лідируючих угорців, у Ісландії в разі перемоги є шанс зайняти історичне для себе перше місце в групі.

У австрійців мало що вийшло на старті - підопічні Коллера набрали всього одне очко. Якщо нічию з Португалією ще можна зрозуміти, то поразка 0:2 від збірної Угорщини стала болючим ударом по амбіціях австрійської збірної. Гіпотетична перемога над Ісландією дозволила б Австрії зайняти третє місце в групі з чотирма набраними балами, а це непогана заявка для виходу в плей-офф.

Ісландія - Австрія 2:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Роберт Альмер

Голкіпер збірної Австрії Роберт Альмер:

"Звичайно, ми злегка відсвяткуємо, але потім слід повністю зосередитися на Ісландії. Це чудові футбольні моменти, і ними потрібно насолоджуватися. Однак у нас небагато часу до наступної зустрічі".

"Я досвідчений гравець і знаю, як варто цінувати цей результат. Тепер всі наші сили ми повинні кинути на матч з ісландцями".