ua en ru

Виключення з "Батьківщини" стало для Павелко і Сергієнко несподіванкою

Народні депутати Андрій Павелко і Леонід Сергієнко, яких сьогодні виключили з фракції "Батьківщина", запевняють, що виключення стало несподіванкою для них і заяв про вихід з фракції вони не писали. Про це заявив Павелко журналістам у ході брифінгу у Верховній Раді України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Не було підстави мене сьогодні виключати з фракції, і це, напевно, говорить про те, що лист (відкритий лист лідеру фракції "Батьківщина" Аресению Яценюка з критикою ліквідації партії "Фронт змін") все-таки потрапив в ціль. Напевно, не очікувало керівництво фракції, що буде така реакція як наших однопартійців, так і наших однодумців", - сказав Павелко.

Він також зазначив, що в ході подальшої парламентської роботи має намір голосувати, як голосують більшість з опозиційних фракцій і поки не визначився, чи буде він голосувати за прийняття закону, яким передбачається створення депутатських груп з повноваженнями фракцій 15 народними депутатами.

За словами Павелко, найближчим часом він має намір вирушити в тур по Україні для збору однодумців з метою створення політичної партії.
.