ua en ru

ІС: підрозділи бойовиків на декількох ділянках приведені у підвищену ступінь боєготовності

ІС: підрозділи бойовиків на декількох ділянках приведені у підвищену ступінь боєготовності Фото: Дмитро Тимчук розповів про ситуацію на сході країни

Бойовики інтенсивно поповнюють запаси матеріально-технічних засобів даних угруповань

Підрозділи терористів відразу на декількох ділянках (Петровський район Донецька, Путилівка-Спартак-ДАП, Ясинувата, "Горлівський гарнізон", Еленовско-Докучаєвський ділянку, угруповання в районі Саханка - Заїченко, Стахановське угруповання) приведено у підвищені ступені готовності. Про це в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Бойовики інтенсивно поповнюють запаси матеріально-технічних засобів даних угруповань, проводять їх доукомплектування особовим складом і технікою. У штабах 1-го і 2-го армійських корпусів" бойовиків проходять постійні наради з "командним складом" (в "1-м АК" секретну нараду з командирами бандформувань провів ватажок "ДНР" А. Захарченко). Цілий ряд підрозділів 1-го АК" батальйонного ланки (в основному зі складу другого ешелону) проходять бойове злагодження у так званих "учбових центрах", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Кроме «традиционных» вооружений – стрелковых, гранатометов,...

Опубліковано Дмитрієм Тымчуком 3 березень 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Макіївці і Київському районі Донецька відзначаються часті випадки "кримінальних злочинів" щодо військовослужбовців армії самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР).