ua en ru

В ІС назвали підтверджені втрати бойовиків на Донбасі за тиждень

В ІС назвали підтверджені втрати бойовиків на Донбасі за тиждень Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Підтверджені втрати бойовиків склали 14 осіб

За минулий тиждень підтверджені втрати бойовиків на Донбасі склали 14 осіб. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За даними Тимчука, в період з 13 по 20 листопада підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 14 осіб. Зокрема, втрати зафіксовані в підрозділах, які дислокуються в Горлівці, Макіївці, Донецьку, Новоазовську, Луганську та Брянці.

Також повідомляється, що для забезпечення діяльності частин і з'єднань бойовиків з території Росії доставили близько 1100 тонн паливно-мастильних матеріалів і 14 паливозаправників.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». В Луганске продолжается противостояние, вызванное конфликтом ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 21 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше Тимчук розповів про поточну розстановку сил в окупованому Луганську, де триває протистояння між ватажком ЛНР Ігорем Плотницьким і "міністром внутрішніх справ" Ігорем Корнетом. Зокрема, перший на сьогодні може розраховувати на російських військових і найманців, тоді як "міністра" підтримують місцеві бойовики і "силові структури".