ua en ru

В Ірані відбулися нові землетруси, є постраждалі

В Ірані відбулися нові землетруси, є постраждалі Фото: землетрус в Ірані (csis.org)

В результаті землетрусу пошкоджено близько двох десятків будинків

У південно-східному регіоні Ірану відбулися нові землетруси 12 і 13 грудня 2017 року, є постраждалі. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"12 і 13 грудня у південно-східному регіоні Ірану Керман відбулися як мінімум два сильні землетруси", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в результаті інциденту постраждали близько 18 осіб. Крім того, за повідомленнями місцевих властей, близько двох десятків будинків були пошкоджені.

Так, землетрус магнітудою 5,9 стався 12 грудня приблизно в 56 кілометрах на північ від Кермана. Він супроводжувався десятком менше інтенсивних поштовхів.

Пізніше, в ніч на 13 грудня, сильний землетрус магнітудою 6,0 стався в тому ж регіоні. Люди в цьому районі живуть переважно у нестійких до таких коливань будинках.

Зазначимо, минулого місяця через потужний землетрус в Ірані загинули щонайменше 530 чоловік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на заході Ірану стався землетрус магнітудою 6,0. Повідомляється, що центр землетрусу, що стався 11 грудня 2017 року, знаходився недалеко від міста Езгеле. Поштовхи також відчувалися в найбільшому місті в цьому районі - Керманшаху.