ua en ru

Іракська авіакомпанія почала виконувати рейси Київ-Багдад

Іракська авіакомпанія почала виконувати рейси Київ-Багдад Фото: Iraqi Airways (flickr.com)l

Компанія Iraqi Airways відновила авіасполучення з Україною

3 березня авіакомпанія Iraqi Airways виконала на літаку Boeing 737 перший рейс з Багдада в Київ. Про це повідомив міжнародний аеропорт Бориспіль на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, повідомляється, що на даному напрямку поновлюється пряме пасажирське авіасполучення між Іраком та Україною. Офіційна презентація нового напряму відбудеться 10 квітня.

Крім того, повідомляється, що на сайті Iraqi Airways Київ внесений у форму бронювання, однак резервування квитків на даний момент неможливо.

В аеропорту Бориспіль ЦТС підтвердили, що цим рейсом поновлюється пряме пасажирське авіасполучення між Іраком та Україною. У компанії Interavia, яка буде забезпечувати хендлінг для Iraqi Airways в Борисполі, уточнили, що рейси виконуватимуться раз на тиждень - по вівторках.

Нагадаємо, що про ймовірний початок польотів Iraqi Airways в Україну стало відомо наприкінці листопада 2017 року після візиту в Україну міністра транспорту Республіки Ірак Кадіма Аль-Хамами.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, у неділю, 17 вересня 2017 року, іракська авіакомпанія Iraqi Airways здійснила перший за 13 років рейс до Москви.