ua en ru

В Іраку стався вибух в таборі переселенців, є загиблі

В Іраку стався вибух в таборі переселенців, є загиблі Фото: табір біженців в Іраку (UN)

Вибуховий пристрій привів в дію терорист-смертник

У місті Рамаді, в іракській провінції Анбар терорист-смертник привів в дію вибуховий пристрій, а результаті чого загинули 14 людей. Про це повідомляє CNN з посиланням на мера міста Ібрагіма аль-Овсага і двох співробітників служби безпеки.

"Терорист-смертник переховувався серед групи нових прибулих, які втекли з міста Каїм, який розташований на кордоні між Іраком і Сирією і все ще знаходиться під контролем ИГИЛ. Він підірвав свої вибухові пристрої, коли група підійшла до контрольно-пропускного пункту для перевірки безпеки біля входу в табір у місті Аль-Вафа, в 60 кілометрах (37 миль) на північний захід від Рамаді", - повідомив Овсаг.

Повідомляється, що серед загиблих - капітан іракської поліції. Відповідальність за напад взяло на себе терористичне угруповання ИГИЛ, заявивши, що воно було спрямоване проти іракських військових, які перебували біля входу в табір.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що в Іраку в районі Старого міста в Мосулі, де урядові війська продовжують наступ, залишаються заблокованимі десятки тисяч мирних жителів.