ua en ru

iPhone Xr і iPhone Xs: ціна і дата виходу в Україні

iPhone Xr і iPhone Xs: ціна і дата виходу в Україні Фото iPhone Xs Max (apple.com)

Купити iPhone Xr та iPhone Xs в Україні можна буде в жовтні-листопаді, ціна стартує від 30 тис. грн

Якою буде ціна iPhone Xr, iPhone Xs та iPhone Xs Maх, і коли в Україні стартують продажі нових смартфонів від Apple - в матеріалі РБК-Україна.

Вартість iPhone Xr і iPhone Xs в Украине

Орієнтовні ціни на iPhone Xr, iPhone Xs і iPhone Xs Maх в Україні озвучили в компанії "Цитрус". На думку експертів, вартість нових айфонів серії Xs, Xr для українців буде наступною:

  • Ціна iPhone ХR - від 29 999 грн
  • Ціна iPhone Хs - від 39 999 грн
  • Ціна iPhone Хs Max - від 44 999 грн

Офіційні ціни iPhone Xr, iPhone Xs і iPhone Xs MaхФото: Офіційні ціни iPhone Xr, iPhone Xs і iPhone Xs Maх на презентації 12 вересня (twitter.com/Apple)

Дата виходу iPhone Xr і iPhone Xs в Україні

Світові продажі iPhone Xs і iPhone Xs Maх повинні початися вже 21 вересня. Передзамовлення на iPhone Xr стартує 19 жовтня. Ці дати відносяться до країн "першої хвилі": США, західноєвропейські країни, Сінгапур, Японія (всього 30 країн).

Попередні замовлення для "другої хвилі" почнуться 28 вересня (Східна Європа, Індія, ПАР, Росія, Грузія та ін).

Україна не значиться в списках перших двох "хвиль". Традиційно терміни старту продажів смартфонів Apple для українських покупців зсуваються на 3-4 тижні.

Таким чином, iPhone Xs і iPhone Xs Maх з'являться в офіційному продажі в Україні в першій половині жовтня, а iPhone Xr - на початку листопада 2018 року.