ua en ru

iPhone 7: підсумки презентації

iPhone 7: підсумки презентації Фото: дизайн і кольори нового iPhone 7

Стильний, зручний, водостійкий - таким став новий iPhone 7, презентація якого пройшла увечері 7 вересня

Одна з головних подій року для шанувальників "яблучних" гаджетів – презентація сьомого iPhone, нарешті відбулося. 7 вересня світу був представлений Apple iPhone 7. Характеристика нового айфона 7, де можна купити і за якою ціною в Україні після презентації в матеріалі РБК-Україна.

Прем'єра Apple iPhone 7: особливості новинки

До офіційного виходу гаджета в користувачів було безліч припущень, яким буде iPhone 7. Презентація смартфона розкрила всі інтриги і здивувала інноваціями.

Як і очікувалося, 7 вересня відбувся реліз двох версій 7-го покоління флагманських смартфонів Apple: iPhone 7 і iPhone 7+. Обидві моделі доступні до замовлення у варіантах на 32, 128, 256 Гб вбудованої пам'яті.

Зовнішній вигляд

Дизайн iPhone 7 практично не відрізняється від минулих моделей. Стандартна модифікація має діагональ екрану 4,7 дюймів, а в iPhone 7+ розмір дисплея становить 5,5 дюймів.

Корпус смартфона на презентації був представлений в колірній гамі з п'яти відтінків: Silver, Gold, Rose Gold, Black, Jet Black.

Кольору iPhone 7Фото: кольори iPhone 7

Новий айфон став більш захищеним від забруднень і попадання вологи.

Перероблена сенсорна кнопка Номі здатна розпізнавати силу натиснення, також її можна перепрограмувати під конкретного користувача.

Камера

В iPhone 7 характеристики камери також значно покращилися. Незважаючи на те, що дозвіл залишилося незмінним (12 мегапікселів), у нової моделі смартфона застосована система оптичної стабілізації.

камера iPhone 7+ подвійна

Фото: подвійна камера iPhone 7+

В iPhone 7+ використовується подвійна система камер, завдяки чому знімки виходять якісними навіть у темних приміщеннях. Така опція забезпечила можливість збільшення чіткості зображення і зума (2-х кратний оптичний і 10-ти кратний цифровий).

Дозвіл фронтальної камери зросла до 7 мегапікселів, покращилася кольорокорекція.

"Начинка" нового iPhone 7

У сьомому айфоні встановлений 4-х ядерний процесор нового покоління А10 Fusion з контролем енергозбереження, завдяки якому продуктивність пристрою збільшилася на 40%.

продуктивність iPhone 7 збільшилася

Фото: продуктивність iPhone 7 збільшилася

Ємність акумулятора iPhone 7 дозволить смартфону працювати без підзарядки на 2 години довше, ніж iPhone 6s. Час роботи айфона в мережі Wi-fi складе 14 годин в мережі 3G і 4G до 12 годин.

В iPhone 7 встановлена операційна система iOS 10 з оновленим дизайном додатків і новими функціями.

Сенсаційна характеристика нового айфона 7

Як і передбачалося, в сьомій версії "яблучного" смартфона відсутній стандартний роз'єм 3,5 мм Для підключення навушників iPhone 7 використовується роз'єм Lightning Port з додатковим адаптером.

Навушники EarPods для iPhone 7

Фото: навушники AirPods для iPhone 7

Також на презентації були представлені беспороводные навушники AirPods. При розмові по телефону вони розпізнають вібрації особи і синхронізують з голосом, "відрізаючи" всі зайві звуки.

Вихід iPhone 7 в Україні

Передзамовлення на сьомий смартфон Apple відкриється в США з 9 вересня. Продаж iPhone 7 в країнах Європи розпочнеться з 16 вересня, а в Україні гаджет орієнтовно з'явиться до середини жовтня.

На офіційному сайті компанії ціна в США на смартфон стандартної модифікації стартує з 650$, бюджетний iPhone 7+ коштує від 770$.

iPhone 7 в Україні з'явиться у жовтні

Фото: iPhone 7 в Україні з'явиться у жовтні

iPhone 7 ціна в Україні буде залежати від курсу долара на момент старту продажів, і орієнтовно для стандартної моделі на 32 Гб складе близько 26 тис. грн.