ua en ru

iPad Air загорівся у магазині в Австралії

Apple iPad Air, виставлений в одному з австралійських магазинів, раптово загорівся. Про це повідомляє телеканал "Росія-24".

Apple iPad Air, виставлений в одному з австралійських магазинів, раптово загорівся. Про це повідомляє телеканал "Росія-24".

Інцидент стався в одному з салонів Vodafone в Канберрі. Демонстраційний зразок iPad Air почав вивергати полум'я зі слота, і наробив не тільки шуму, але і диму, тому довелося евакуювати весь магазин і викликати пожежників.

Ніхто не постраждав, але не факт, що самознищення пристрою було безпечним для оточуючих. Корпус піддався дії високих температур. При використанні девайса в побутових умовах, все це могло б закінчитися сумно. Нагадаємо, що в минулому кілька разів вибухали смартфони iPhone, але от з iPad таке відбувається вперше.

iPad Air від Apple надійшов у продаж 1 листопада. Поки офіційної інформації про те, скільки було продано планшетників за три дні після старту, не надійшло.

За попередніми даними, iPad Air розійшовся з 1 по 3 листопада в кількості від 2,5 до 3,5 млн одиниць. Для порівняння: під час минулорічного дебюту iPad 4 та iPad mini сукупно розійшлися накладом у 3 млн пристроїв за перші вихідні після старту продажів.