ua en ru

iOS 7 буде допрацьована до 5 вересня

Apple випустила чергову, шосту за рахунком бета-версію своєї нової мобільної операціонки iOS 7, призначену для розробників. Якщо її доопрацювання піде в звичайному темпі, фінальний реліз для розробників, за прогнозом блогу BGR, слід чекати 5 вересня, а всі охочі зможуть відновити прошивку своїх i-пристроїв не пізніше середини наступного місяця.

Apple випустила чергову, шосту за рахунком бета-версію своєї нової мобільної операціонки iOS 7, призначену для розробників. Якщо її доопрацювання піде в звичайному темпі, фінальний реліз для розробників, за прогнозом блогу BGR, слід чекати 5 вересня, а всі охочі зможуть відновити прошивку своїх i-пристроїв не пізніше середини наступного місяця. Про це повідомляє телеканал "Росія 24".

Фотогалерею дивіться тут

В описі на сайті для розробників Apple, що недавно повністю відновив функціональність після викликаного зломом збою, говориться, що в новій версії посилена безпека користувачів хмарних сервісів. Оскільки оновлення "важить" всього 13,5 мегабайт, воно, очевидно, просто виправляє помилки, не додаючи в систему ніяких нових важливих функцій.

Ймовірно, ця, шоста за рахунком бета-версія, стане останньою перед випуском фінального релізу, так званого golden master. Саме у вигляді golden master iOS 7 стане доступна користувачам iРhone, iРad і iРod touch по всьому світі.

Якщо Apple не порушить традицій, прошивку, що викликала з моменту анонса гарячі спори через неоднозначний дизайн, всі охочі зможуть викачати в найближчий день після анонса нових iРhone. Західні ЗМІ чекають презентацію 10 вересня.