ua en ru

Investohills збільшив свою частку в Regal Petroleum на 0,94 п.п. - до 5,17% акцій компанії

Керуючий партнер української інвестиційної компанії Investohills Андрій Волков збільшив свою частку в Regal Petroleum на 22,3% - до 5,17% (16 млн 433,516 тис.) акцій компанії. Про це йдеться в повідомленні Regal, опублікованому на сайті Лондонської фондової біржі.
Крім того, Pope Asset Management докупив 926 тис. акцій Regal (0,29%), сконцентрувавши, таким чином, 12,01% акцій компанії.
Нагадаємо, за станом на 12:00 (за лондонським часом) 18 лютого, Energees Management отримала згоду на свою пропозицію про покупку акцій Regal Petroleum за ціною в 38 пенсів за акцію від 51,7% акціонерів Regal. Таким чином, дане пропозиція стала безумовним.
Energees Management належить українському "Смарт-холдингу", підконтрольному бізнесменові Вадиму Новинському. Інвестиційна діяльність групи компаній "Смарт-холдинг" сфокусована на вкладеннях в Україні, країни СНД і Європи. Найбільшою інвестицією є 25% міжнародної вертикально-інтегрованої гірничо-металургійної групи «Метінвест», що об'єднує 27 підприємств в Україні, Європі та США (інші 75% належать холдингу СКМ Ріната Ахметова).
Основними нафтогазовими активами Regal Petroleum є Мехедівсько-Голотовщинське і Свиридівське (SV) газоконденсатні родовища (Полтавська обл). У кінці жовтня 2010 р. у Regal виникли ускладнення при бурінні свердловини SV-69 (Свиридівське родовище): при спробі вилучення бура з свердловини його нижня частина застрягла. Крім того, Regal через проблеми з регулятивними органами призупинила видобуток в Україні, показники її видобутку виявилися нижче очікуваних.
Pope Asset Management LLC (США) - інвестиційно-консалтингова компанія, яка пропонує фінансові послуги з управління активами.