ua en ru

Інтерпол припинив розшук екс-міністра енергетики Ставицького

Інтерпол припинив розшук екс-міністра енергетики Ставицького Фото: Едуард Ставицький

Адвокат Ставицького заявив, що кримінальне переслідування його підзахисного визнано політичним

Інтерпол припинив розшук екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив його адвокат Юрій Іващенко.

"Комісія з контролю за файлами Інтерполу на 99 сесії прийняла рішення про припинення розшуку Едуарда Ставицького. Сьогодні отримано офіційне підтвердження з Інтерполу і від Комісії з контролю за файлами Інтерполу що скарга Едуарда Ставицького повністю задоволена, його кримінальне переслідування визнано політичним", - написав він.

У ГПУ чорний день. Комісія з контролю за файлами Інтерполу на 99 сесії прийняла рішення про припинення розшуку Едуарда ...

Опубліковано Yury Ivaschenko 3 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адвокатська компанія JHA LLP, яка представляє інтереси екс-президента України Віктора Януковича, повідомила, що Міжнародна організація кримінальної поліції (Інтерпол) документально підтвердила зняття екс-президента України Віктора Януковича з міжнародного розшуку.

Зокрема, у відповіді на запит адвокатів JHA LLP Інтерпол повідомив, що в його базі даних відсутня так звана "червона картка" в відношенні екс-президента.