ua en ru

Інтерпол оголосив у розшук колишнього заступника голови правління банку "Фінанси і кредит"

Інтерпол оголосив у розшук колишнього заступника голови правління банку "Фінанси і кредит" Фото: "Фінанси і кредит"

Олега Шапкіна оголосили в міжнародний розшук

Інтерпол оголосив у міжнародний розшук колишнього заступника голови правління банку "Фінанси і кредит" Олега Шапкіна. Про це повідомляється на сайті Інтерполу.

Згідно з повідомленням, Шапкін звинувачується у викраденні, привласненні або перетворення власності шляхом зловживання службовим становищем.

Зазначимо, Шапкін працює в банку "Фінанси та кредит" з 2002 року, а в 2007 році був призначений заступником голови правління фінустанови.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд заарештував майно колишнього голови правління збанкрутілого банку "Фінанси та кредит" Володимира Хливнюка, а також будинок, який належить його заступнику. Хливнюк звинувачується в розтраті майна в особливо великих розмірах.

Згідно з судовими матеріалами, кредитний комітет банку Фінанси і кредит на чолі з Хливнюком в період з 04 травня 2012 року по 23 червня 2015 прийняв рішення про підняття лімітів та подальшому розміщенні коштів на коррахунках в Meinl Bank AG, незважаючи на застереження працівників банку Фінанси та кредит, які вважали зазначену угоду високо ризикованою.