ua en ru

Інтерпол у Франції затримав організатора "тітушок" часів Майдану

Інтерпол у Франції затримав організатора "тітушок" часів Майдану Фото: МВС (РБК-Україна)

Саркісяну вже обрано запобіжний захід

У Франції Інтерпол затримав організатора "тітушок" Армена Саркісяна. Про це заявив глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков, передає прес-служба МВС.

Згідно з інформацією МВС, саме його вважають організатором груп "тітушок" під час Революції Гідності.

"Його затримали під час перевірки документів на дорозі. Вже обрано запобіжний захід - особисте зобов'язання виконувати всі судові приписи до 19 травня", - зазначив Аваков, додавши, що до цих пір Генпрокуратура повинна надіслати документи для його екстрадиції в Україну.

Зазначено, що вбивство журналіста В'ячеслава Веремія здійснила саме група Саркісяна. Нещодавно заарештований Юрій Крисін був його "підшефним".

"Французькі колеги по нашому запиту затримали Саркісяна. Правда, він представився громадянином Вірменії, хоча український паспорт у нього також є і він отримав його раніше ніж вірменський", - розповів Аваков.

Арсен Аваков: У Франції Інтерпол затримав організатора "тітушок" Армена Саркісяна Саме його українські правоохоронці ...

Опубліковано МВС України 12 квітня 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні ГПУ повідомила про підозру одному з колишніх заступників голови Апеляційного суду Києва і двом суддям цього суду по справі Майдану.