ua en ru

Inter Media Group і Viasat домовилися про присутність телеканалів групи на супутниковій платформі

Inter Media Group та супутникова платформа Viasat 16 квітня 2013 р. у рамках початку взаємовигідного співробітництва досягли домовленостей щодо присутності телеканалів групи у складі програмної послуги Viasat. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

"Це перший, але дуже важливий крок у дистрибуції каналів нашої медіагрупи на супутникових платформах. Inter Media Group і надалі розширюватиме співпрацю з усіма учасниками телевізійного ринку на законних і взаємовигідних умовах", - заявила керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

Таким чином, зараз Viasat - перша супутникова платформа в Україні, на якій будуть присутні канали Inter Media Group (Інтер, НТН, К1, Мега, К2, Піксель, Ентер-фільм, MTV Україна).

"Інтер" - найбільша українська приватна загальнонаціональна телекомпанія. Здійснює мовленні з 20 жовтня 1996 р. Штаб-квартира розташована в Києві. Мови серіалів і передач каналу - українська і російська. Аудиторія складає близько 40 млн осіб. Співпрацює зі світовими телекомпаніями, такими як BBC, НТВ, "Росія", "ВІD". 13 січня 2003 р. розпочала мовлення міжнародна версія телеканалу - "Інтер +".

Viasat - перший ліцензований провайдер платного цифрового супутникового телебачення в Україні, є частиною Modern Times Group, міжнародної розважальної мовної групи, яка надає послуги платного й безкоштовного телебачення, радіо і виробництва контенту.

Читайте також: Телеканал "Інтер" ліквідував громадську раду