ua en ru

Інтенсивність одиночних вибухів на території арсеналу під Ичнею знизилася

Інтенсивність одиночних вибухів на території арсеналу під Ичнею знизилася Фото: вибухи в Чернігівській області (mil.gov.ua)

Протягом дня на території арсеналу працювали пожежні танки

В Чернігівській області на технічній території 6-го арсеналу інтенсивність одиночних вибухів зменшилася у 20 разів порівняно з попередньою добою. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міноборони.

Повідомляється, що протягом дня 15 жовтня на території арсеналу працювали пожежні танки, інженерна та спеціальна техніка ЗСУ, пожежні автомобілі та авіація ДСНС.

Крім того, здійснювалося безперервне забезпечення водою місць гасіння. Координацію сил і засобів, залучених до ліквідації вогнищ тління на території арсеналу, здійснювала аеророзведка ЗСУ. 15 груп розмінування ЗСУ здійснювали очищення технічної території від вибухонебезпечних предметів.

Також продовжувалися роботи з відновлення інфраструктури арсеналу і казармено-житлового фонду. Проводиться робота по перекриттю дахів казарм, адміністративних приміщень, ремонт електромереж вуличного освітлення, відновлено електропостачання котельні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підрозділи ДСНС 13 жовтня завершили очищення від боєприпасів 15 населених пунктів Ічнянського району Чернігівської області навколо військового арсеналу, де сталися вибухи.