ua en ru

Інновації у сфері гігієни та санітарії

З кожним роком людина вигадує все нові і нові пристосування для поліпшення і зручності свого життя. Особливо інновації торкнулися санітарно-гігієнічної сторони життєдіяльності людства.

З кожним роком людина вигадує все нові і нові пристосування для поліпшення і зручності свого життя. Особливо інновації торкнулися санітарно-гігієнічної сторони життєдіяльності людства.

Гігієна в громадських місцях

Дуже важливим питанням гігієни у всі часи залишалося питання чистоти рук. Тепер це легко з новим поколінням диспенсеров для мила, використовуваних практично у всіх громадських вбиралень: у закладах харчування, кінотеатрах, супермаркетах та інших. Вони володіють багатьма перевагами перед звичайним кусковим милом:

відсутність безпосереднього контакту з милом багатьох людей (його не доводиться брати в руки, а для багатьох цей фактор дуже важливий);

економічність (дозована подача мила);

стійкість до механічних пошкоджень та вологи (можливість виконання корпусу з міцного пластику або нержавіючої сталі);

контрольованість (наявність індикатора кількості мильної рідини);

варіативність зовнішнього оформлення (колір, розмір, форма).

нім словом у громадській гігієні став сенсорний дозатор для рідкого мила. Відтепер Вам варто лише піднести руки до розподільника і він автоматично видасть необхідну кількість мила.

А навколо чистота ...

Кожен поважаючий себе заклад, націлене на тривале існування, замислюється не тільки про гігієну своїх співробітників і відвідувачів, а й про загальну чистоті території. У наш час альтернативою важким сміттєвих баків стали контейнери для сміття. Матеріалом для їх виготовлення стає надміцний пластик, що забезпечує їх легкість у переміщенні і в догляді за ними. Також вони оснащені кришками, що дуже важливо для підприємств громадського харчування, і коліщатками для забезпечення можливості їх переміщення. Контейнер для сміття купити можна за цілком прийнятною ціною - він окупить себе з лишком, головне заздалегідь визначитися з усімафункціональними параметрами.

Сміттєві баки, як вони є, теж зазнали деяких змін. Тепер вони обов'язково закриваються кришкою, яка має такий дизайн, при якому виключено попадання води і вологи всередину, а підняти її можна в будь-якому напрямку. Їх відрізняє зносостійкість і міцність до впливів зовнішнього середовища (холоду, спеки, ультрафіолету). Сміттєві баки можуть мати абсолютно різні, і навіть найсміливіші кольори: блакитний, червоний, яскраво зелений, щоб якомога більше вписатися в дизайнерську концепцію Вашого закладу.