ua en ru

Інформація про другу зустріч Трампа і Путіна викликає нерозуміння, - РФ

Інформація про другу зустріч Трампа і Путіна викликає нерозуміння, - РФ Фото: зустріч Путіна і Трампа на саміті G20 в Гамбурзі (kremlin.ru)

У Кремлі заперечують таємні зустрічі між президентами США і РФ

У РФ назвали інформацію про другу зустріч президентів США і Росії такою, що викликає подив і нерозуміння. Про це в середу, 19 липня, заявив прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков, передає ТАСС.

"Вживання такого терміну, як" таємна "або" секретна "зустріч, викликає абсолютне здивування і нерозуміння. Була офіційно узгоджена дипломатичними каналами двостороння зустріч, і потім на полях візиту вони неодноразово обмінювалися думками і фразами. Не було ніяких таємних і секретних зустрічей. Стверджувати про це абсолютно абсурдно ", - сказав він.

За його словами, подібні заяви в американських ЗМІ свідчать про збереження в політичному істеблішменті США нездорового ставлення до Росії.

"Позиціонувати це як зустріч, яку можна було від когось приховати, це прояв тієї самої шизофренії", - додав Пєсков.

Нагадаємо, в Білому домі розмову президентів США Дональда Трампа і Росії Володимира Путіна за вечерею для глав делегацій країн "Великої двадцятки" в Гамбурзі назвали всього лише "короткою бесідою".