ua en ru

Інформація російських ЗМІ про причетність ЗСУ до падіння Boing може бути спробою вплинути на розслідування, - Міноборони

Поширена деякими російськими засобами масової інформація з посиланням на так зване "джерело в одному з силових відомств України" про причетність повітряних сил Збройних сил України до падіння літака Boing-777 може бути розцінена як спроба вплинути на результати незалежного розслідування.

Поширена деякими російськими засобами масової інформація з посиланням на так зване "джерело в одному з силових відомств України" про причетність повітряних сил Збройних сил України до падіння літака Boing-777 може бути розцінена як спроба вплинути на результати незалежного розслідування. Про це повідомила прес-служба Міністерство оборони України.

"Інформація про те, що можливою причиною катастрофи літака Boing-777 (рейс MAS-17) авіакомпанії "Малазійські авіалінії" 17 липня 2014 р. у небі над Донецькою обл. може бути нештатна ситуація під час проведення тренування підрозділів ППО повітряних сил Збройних сил України не відповідає дійсності та може бути розцінена як спроба вплинути на результати незалежного розслідування трагічної події", - йдеться у заяві.

Міноборони зазначає, що у день катастрофи літака Boing-777 польоти авіації повітряних сил Збройних сил України в районі проведення АТО не виконувалися, зенітні ракетні комплекси Збройних сил України не застосовувалися, жодного пуску зенітних керованих ракет не проводилося.