ua en ru

Інформація про замінування суду і виходів з метро в Харкові не підтвердилася, - МВС

Інформація про замінування суду і виходів з метро в Харкові не підтвердилася, - МВС Фото: інформація про замінування суду і виходів з метро в Харкові не підтвердилася

Міліція порушила кримінальну справу за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян

Міліція не виявила вибухівку в приміщенні господарського суду в Харкові, а також на виходах з метро. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Харкові.

"Протягом кількох годин працівники міліції ретельно оглянули будівлю господарського суду, звідки було евакуйовано близько 250 осіб, територію площі Свободи і 5 виходів з метро. В цілому було оглянуто майже 125 тисяч квадратних метрів території. Ніяких вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не знайшли", - йдеться в повідомленні.

Крім того, міліція порушила кримінальну справу за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, сьогодні вдень у міліцію надійшла інформація про мінування господарського суду на площі Свободи,5 і двох виходів з метро.