ua en ru

Інформація про мінування суду в Одесі не підтвердилася

Інформація про мінування суду в Одесі не підтвердилася Фото: Суворовський районний суд Одеси

Ніяких вибухонебезпечних речовин, пристроїв чи предметів не виявлено

Інформація про мінування Суворовського районного суду Одеси не підтвердилася. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"Фахівці вибухотехнічної служби ретельно обстежили будівлю Суворовського районного суду Одеси та прилеглу до неї територію. Ніяких вибухонебезпечних речовин, пристроїв чи предметів не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з метою забезпечення безпеки громадян, на час перевірки з приміщення суду правоохоронцями було евакуйовано 35 працівників та відвідувачів установи. Зараз суд продовжує працювати у звичайному режимі.

"Відомості за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що наразі вживаються заходи щодо встановлення та притягнення до відповідальності особи, причетної до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі "замінували" будівлю Суворовського районного суду.