ua en ru

Іньєста продовжив контракт із "Барселоною" до кінця кар'єри

Іньєста продовжив контракт із "Барселоною" до кінця кар'єри Фото: Андреас Іньєста (fcbarcelona.com)

За умовами контракту, "Барселона" залишиться єдиним клубом у кар'єрі Іньєсти

Півзахисник "Барселони" Андреас Іньєста підписав безстроковий контракт з каталонським клубом до завершення кар'єри. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті "Барселони".

Повідомляється, що Іньєста підставив підпис під контрактом з "Барселоною", згідно з яким він залишиться в клубі до кінця кар'єри. Офіційне оголошення про це планується на сьогоднішній прес-конференції на Camp Nou за участю президента футбольного клубу Хосепа Марії Бартомеу.

Зазначимо, Іньєста з 639 матчами за "Барселону" займає друге місце серед футболістів за всю історію каталонського клубу. На його рахунку 55 голів за першу команду, в якій він дебютував 29 жовтня 2002 року. З 2015 року Іньєста є капітаном команди і одним з найвизначніших символів "Барси".

33-річний півзахисник приєднався до клубу у вересні 1996 року у віці 12 років. Іньєста та Лео Мессі є рекордсменами "Барселони" за кількістю завойованих титулів - по 30.

Нагадаємо, в серпні повідомлялося, що Іньєста задумався про перехід з "Барселони". Попередня угода Іньєсти з клубом була в силі до літа 2018 року.