ua en ru

В Індії стався вибух в офісі опозиційної партії, є загиблі

В Індії стався вибух в офісі опозиційної партії, є загиблі Фото: вибух в офісі правлячої в регіоні партії "Трінамул Конгрес" (twitter.com/ANI)

В результаті вибуху одна людина загинула, ще п'ятеро постраждали

В індійському штаті Західна Бенгалія сьогодні в офісі правлячої в регіоні партії "Трінамул Конгрес" стався вибух, в результаті якого одна людина загинула, ще п'ятеро постраждали. Про це повідомляє агентство "Сіньхуа" з посиланням на місцеву поліцію.

Наголошується, що результати попереднього розслідування свідчать, що в офісі партії вибухнула саморобна бомба. В результаті події одна людина загинула на місці, постраждалі були доставлені в місцеву лікарню в критичному стані.

Додамо, що "Трінамул Конгрес" на чолі з головним міністром штату Західна Бенгалія Маматой Банерджі є правлячою партією регіону.

Нагадаємо, число жертв вибуху біля виборчої дільниці на південно-заході міста Кветта в Пакистані зрослo до 31 людини, серед загиблих-п'ятеро поліцейських і двоє дітей. Вибух прогримів поблизу виборчої дільниці міста Кветта, поблизу з кордоном з Афганістаном. Відповідальність за теракт взяла на себе терористична організація "Ісламська держава". У заяві ІД зазначено, що вибух здійснив терорист-смертник.