ua en ru

Імплементацію економічних реформ в Україні гальмують корупціонери, - Янукович

Економічні реформи, які впроваджуються останніми роками, ще до кінця не імплементовані, тому що іде гальмування з боку корупціонерів. Таку думку висловив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з жінками - Героями України, передає прес-служба Президента.

"Вони (реформи) ще до кінця не імплементовані, тому що іде гальмування з боку корупціонерів", - зауважив Янукович.

Також Президент зазначив, що впровадження економічних реформ сприяє покращенню інвестиційного потенціалу України, її іміджу серед можливих інвесторів.

"Якби не реформи, ми були б непривабливі, нецікаві, і ніхто б сюди не пішов з інвестиціями. Тому довіра - це основа ведення бізнесу. Ми дуже багато реформ у цьому напрямку здійснили", - сказав Віктор Янукович.

За словами глави держави, економічні перетворення у країні стали можливі завдяки об'єднанню зусиль усіх гілок влади. Президент розповів, що поступово відбувається детінізація економіки, і зараз українська економіка перебуває на етапі реформування, який проходили більшість країн світу.

На переконання Януковича, створення необхідних умов для ведення бізнесу сприятиме модернізації економіки. Він також зазначив, що останнім часом Україна постійно піднімається в рейтингу конкурентоспроможності і легкості ведення бізнесу.