ua en ru

Ільмі Умерова обрали заступником голови Меджлісу

Ільмі Умеров сьогодні на засіданні був обраний заступником голови кримськотатарського Меджлісу Рефата Чубарова, передає Крим.Реалії з посиланням на члена Меджлісу Шевкета Кайбуллаєву, який брав участь у засіданні.

За його словами, Він був введений до складу президії Меджлісу. Крім цього, у заступника голови Меджлісу Нарімана Джеляла з'явилася приставка "перший". Такої посади в представницькому органі до цього не було. Фактично, тепер Джелял на посаді першого заступника курируватиме роботу Меджлісу в Криму.

Як повідомив Кайбуллаев, в засіданні брало участь 24 із 30-ти діючих членів Меджлісу. Більшістю голосів обидві пропозиції голови представницького органу кримських татар Рефата Чубарова, який брав участь у засіданні по скайпу, були схвалені. Крім нього ще 6 осіб засідали аналогічним чином.

Нагадаємо, раніше уповноважений Президента з питань кримськотатарського народу, народний депутат Мустафа Джемілєв під час брифінгу в Києві повідомив, що Ільмі Умерова можуть обрати в. о голови Меджлісу кримськотатарського народу.