ua en ru

До причалів Іллічівського МТП почали заводитися судна.

В Іллічівський морський торговельний порт до причалів були заведені судна під навантаження чавуну, вивантаження товарів народного споживання. Окрім того, був заведений залізничний пором та вийшов у рейс контейнеровоз. Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту та зв'язку України. В даний час здійснюється постановка до причалу наступного судна-контейнеровоза, після якої планується постановка судна під вивантаження сірки.

Зберігається складна метеорологічна обстановка, що ускладнює проведення операцій із флотом та вантажами. Всіма службами порту виконуються положення наказу начальника порту по боротьбі зі снігом, а також заходи з мінімізації можливих збитків, спричинених складними погодними умовами. Усі комунікації, лінії енергопостачання працюють у штатному режимі. Інфраструктура, плавзасоби та засоби механізації порту збережені та знаходяться у робочому стані.

Нагадаємо, раніше сьогодні повідомлялося, що у зв'язку зі складними погодними умовами Іллічівський морський торговельний порт тимчасово призупинив швартові роботи та обробку суден.