ua en ru

Гравці "Ман Сіті" можуть пишатися перемогою над "Шахтарем", - Гвардіола

Гравці "Ман Сіті" можуть пишатися перемогою над "Шахтарем", - Гвардіола Фото: Хосеп Гвардіола (mancity.com)

Наставник залишився задоволений грою своїх підопічних

Головний тренер англійського "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола поділився враженнями від матчу 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів з донецьким "Шахтарем" (2:0). Про це повідомляється на сайті українського клубу.

"Ми обіграли дивовижну команду. Виступили екстраординарно, особливо в другому таймі. А до перерви зіткнулися з високим пресингом і не могли подолати відмінне побудова донеччан в центрі. Ми зустрілися з суперником, який змусив нас зробити дуже і дуже багато для того, щоб його обіграти. Це важлива перемога для нас. Вітаю наших хлопців: вони заслуговують моєї поваги за те, що сьогодні зробили ", - сказав Гвардіола.

Наставник залишився задоволений грою своїх підопічних.

"Сказав футболістам, що вони можуть пишатися результатом, оскільки перемогли один з кращих клубів, з якими зустрічалися." Шахтар "- це не одні лонгболи і контратаки." Гірники "використовують контратаки, але при цьому їх гра дуже вимоглива. Якщо не задіяти високий пресинг, як ми це робили, їх дуже важко перемогти", - додав Гвардіола.

Нагадаємо, англійський "Манчестер Сіті" на своєму полі здобув перемогу з рахунком 2:0 над донецьким "Шахтарем" у матчі 2 туру групи F Ліги чемпіонів.