ua en ru

Ми грали проти неймовірною команди, і я дуже задоволений результатом, - Гвардіола

Ми грали проти неймовірною команди, і я дуже задоволений результатом, - Гвардіола Фото: Хосеп Гвардіола

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола прокоментував поєдинок проти "Монако" в Лізі Чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола прокоментував поєдинок проти "Монако" в Лізі Чемпіонів. Про це пише сайт УЄФА.

"У цьому протистоянні ще все попереду. Ми грали проти неймовірною команди, і я дуже задоволений результатом, який залишає нам шанси. Для багатьох моїх гравців це перші кроки в Лізі чемпіонів. У «Монако» більш славна історія в цьому турнірі. Щоб прогресувати, іноді потрібно проходити і через таке. Але ми ніколи не здаємося. Ми атакували в дуже щільному просторі і при цьому залишали за спиною багато вільних зон. Це був класний футбол. Думаю, сьогодні я трохи більш щасливий, ніж мій колега з "Монако". Хто здатний забивати мільйони голів – так це "Монако". У цієї команди швидкі гравці, вона атакує великими силами. Ми робили помилки, але головне – не здавалися. Іноді нам щастило у другому таймі, але до перерви – навпаки", - сказав Гвардіола.

"Хотів би я побачити, скільки команд змогло б не пропустити в матчі проти "Монако". Але і ми створили багато моментів. Навіть не знаю, чи грав "Монако" в цьому сезоні з командою, яка створювала стільки шансів. Ми поїдемо до них з метою забити якомога більше голів. Якщо не заб'ємо на виїзді, то вилетимо з турніру", - додав тренер.

Додамо, що матч у Франції 15 березня.