ua en ru

Ігор Суркіс: У "Динамо" провели величезну роботу у сфері безпеки

Ігор Суркіс: У "Динамо" провели величезну роботу у сфері безпеки Фото: Ігор Суркіс

Ігор Михайлович радий скасуванню дискваліфікації

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував скасування санкцій УЄФА з його клубу. Про це пише сайт "Динамо".

"Ми дуже раді, що Апеляційна інстанція УЄФА ухвалила наші доводи, і завдяки цьому матч проти "Манчестер Сіті" на "Олімпійському" пройде з глядачами. Це прекрасна новина не тільки для клубу, але й для тисяч уболівальників, які бажають відвідати перший поєдинок плей-офф Ліги чемпіонів в столиці України з моменту легендарного півфіналу проти "Баварії" в 1999 році. Після листопадового рішення Контрольно-дисциплінарної і етичної інстанції УЄФА наш клуб провів без перебільшення величезну роботу, направлену не стільки на виграш апеляції, скільки на запуск глобальних змін у системі роботи київського "Динамо" у сфері забезпечення безпеки на матчах. Не менш важливо і те, що клуб доклав усі зусилля, щоб допомогти компетентним органам знайти і притягти до відповідальності винуватців інциденту", - сказав Суркіс.

"Динамо" обіцяє докладати всі можливі зусилля для боротьби з агресією і насильством на трибунах, а також для підтримки кампанії УЄФА з викорінення расизму, ксенофобії та інших форм дискримінації та нетерпимості у футболі. У цьому контексті ми дуже розраховуємо не тільки на співпрацю з вітчизняними і міжнародними футбольними та урядовими структурами, але і на підтримку з боку вболівальників. Саме вони повинні стати нашими головними помічниками та партнерами в цій галузі. Їх позитивний настрій, істинна культура вболівання і вміння не піддаватися на провокації є запорукою збереження безпечної, доброзичливою, по-справжньому футбольної атмосфери на будь-якому матчі. Немає жодних сумнівів, що тільки спільно можна перетворити стадіон в абсолютно безпечне і комфортне місце, де головною метою кожного відвідувача є підтримка улюбленої команди і насолоду футболом. Щиро закликаємо всіх, хто вболіває за київське «Динамо» і дорожить честю нашого клубу, допомогти нам досягти цієї мети", - додав президент клубу.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Манчестер Сіті" відбудеться 24 лютого