ua en ru

Ігор Луценко: Демчишин має намір винести на Кабмін питання звільнення голови "Енергоатому"

Ігор Луценко: Демчишин має намір винести на Кабмін питання звільнення голови "Енергоатому" Фото: міністр енергетики пропонує звільнити голову "Енергоатому"

Питання про відставку Недашковського буде порушено з формулюванням "за невиконання контракту"

Міністр енергетики і вугільної промисловості України Володимир Демчишин має намір винести на засідання Кабінету міністрів України питання про звільнення главу "НАЕК "Енергоатом" Юрія Недашковського. Про це повідомляє народний депутат з фракції "Батьківщина" Ігор Луценко у Facebook.

"Джерела в уряді прогнозують: завтра з голосу Демчишин на Кабміні буде вносити питання про відставку Недашковського з посади голови "Енергоатому" з формулюванням "за невиконання контракту", - написав він.

Народний депутат зазначив, що в 2012 році Недашковського намагався звільнити від посади інший міністр енергетики - Юрій Анатолійович Бойко, чия кандидатура начальники Луганщини тепер обговорюється в контексті Мінських домовленостей і побажань Москви.

До уваги журналістівДжерела в уряді прогнозують, що завтра з голосу Демчишин на КМУ буде вносити питання про відставку Нед...

Опубліковано Igor Lutsenko 15 березня 2016 р.

Нагадаємо, президент України Порошенко ветував закон, що подовжує термін мораторію на банкрутство "Енергоатому" до 2017.