ua en ru

ІДІЛ обстріляв турецьке місто: дві людини загинуло

ІДІЛ обстріляв турецьке місто: дві людини загинуло Фото: місто Кіліс на півдні Туреччини потрапив під обстріл бойовиків ІДІЛ

Ще чотири людини постраждало

В результаті ракетного обстрілу в п'ятницю, 22 квітня міста Кіліс на півдні Туреччини загинуло дві людини і четверо постраждали. Про це повідомляє DW.

Загиблі були громадянами Туреччини, серед постраждалих є один сирієць.

Як повідомили місцеві влади, у місті чотири снаряди розірвалися, пущених з прикордонній території Сирії, де знаходяться позиції бойовиків "Ісламської держави".


Як зазначає видання, інцидент стався за день до візиту федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель (Angela Merkel), голови Євроради Дональда Туска і заступник голови Єврокомісії Франса Тиммерманса спільно з прем'єр-міністром Туреччини Ахметом Давутоглу в табір для біженців, який розташований в сусідньому місті Газіантеп.

Поїздка спочатку була запланована на тиждень раніше і включала в себе відвідування потрапив під ракетний обстріл місто Кіліс, який взяв до 130 тисяч сирійських біженців. За останній тиждень він кілька раз піддавався обстрілу з території Сирії.

Нагадаємо, ІДІЛ заявили про захоплення пілота впав під Дамаском винищувача.