ua en ru

ІД планує теракт на футбольному матчі Англія-Росія

ІД планує теракт на футбольному матчі Англія-Росія Фото: ІДІЛ планує здійснити теракт на матчі Англія-Росія

ІДІЛ планує теракт проти футбольних вболівальників 11 червня під час Євро-2016 між збірними Англії та Росії, повідомляє британська газета

Терористичне угрупування "ІДІЛ" планує здійснити теракт проти англійських вболівальників 11 червня на матчі між збірними Англії та Росії, що пройде в рамках Євро-2016 в Марселі. Про це повідомляє британська газета The Sun.

"Знайдений ноутбук, який використав головний підозрюваний у паризьких теракти Салах Абдеслам. У ноутбуці був викладений план по атаці англійських уболівальників. Напад готується на 11 червня, коли відбудеться матч між збірними Англії і Росії", - наголошується в повідомленні.


Також зазначається, що на ноутбуці, були виявлені фотографії і згадки Старого порту Марселя. Саме тут, за два тижні до гри англійської збірної, будуть збиратися її вболівальники.

"В ноутбуці, також міститься інформація, яка свідчить про плани терористів вбити якомога більше людей з допомогою смертників, автоматів АК-47, а також, можливо, використовуючи безпілотні літаки з хімічною зброєю", - підкреслили в повідомленні.

Зазначимо, що раніше, 18 березня 2016 року, поліція Бельгії затримала головного підозрюваного у терактах в Парижі Салаха Абдеслама в ході масштабної операції в брюссельському районі Моленбек.

Нагадаємо, раніше суд Бельгії затвердив екстрадицію Салаха Абдеслама у Францію.