ua en ru

Ідея показати футболку з Путіним належить президенту "Локомотива" Смородській

Ідея показати футболку з Путіним належить президенту "Локомотива" Смородській Фото: Смородська з гравцями "Локомотива"

Історія з Тарасовим і його витівкою обростає новими деталями

Продемонструвати турецьким фанам футболку з Путіним футболіста "Локомотива" Тарасову запропонувала президент "Локомотива" Ольга Смородська. Про це повідомляє LifeNews.

16 лютого після матчу Ліги Європи між "Фенерюахче" і "Локомотивом", що завершився перемогою турків, гравець московської команди Дмитро Тарасов показав усім футболку із зображенням Путіна. УЄФА відреагувала на таку витівку відкриттям дисциплінарної справи, а сам клуб засудив дії гравця і зібрався покарати Тарасова.

З джерел у клубі журналістам вдалося дізнатися, що ідея з футболкою належить президента "Локомотива" Ольги Смородської, яка таким чином намагалася заробити довіру у рада директорів клубу. В кінці сезону Смородську можуть відсторонити від займаної посади і вона намагається "набрати бали". Те, що на вчинок Тарасова буде така неоднозначна реакція, стало несподіванкою для Смородською.

"Ідея з самого початку належала Ользі Юріївні Смородською. І вибір припав саме на Тарасова з двох причин. По-перше, це самий розкручений в ЗМІ футболіст клубу, по-друге, Тарасов входить до вузького кола наближених до Смородською гравців, від яких вона дізнається про все, що діється в команді", - розповіло джерело.

Додамо, що перед матчем турецькі фанати кидали камені в автобус з гравцями "Локомотива".