ua en ru

Ібрагімович може продовжити контракт з "Манчестер Юнайтед"

Ібрагімович може продовжити контракт з "Манчестер Юнайтед" Фото: Златан Ібрагімович

У договорі футболіста прописана можливість продовжити договір на рік

Нападник "Манчестер Юнайтед" Златан Ібрагімович може продовжити контракт, який закінчується влітку цього року. Про це повідомляє Manchester Evening News.

У договорі 35-річного футболіста є опція, що дозволяє пролонгувати договір ще на рік, і швед не виключає, що поставить підпис.

"Мені подобається в "Манчестер Юнайтед", я отримую задоволення. Куди б я не прийшов, я викладаюся на 200% і роблю те, що можу найкраще. Я приходжу, перемагаю і йду. І коли я йду, немає ніякого жалю чи образ. Але я ніколи не залишаю роботу незавершеною. Давайте подивимося, що відбудеться влітку. Переговори тривають. У мене є можливість продовжити контракт на один рік. Я хочу показати все найкраще, що можу, поки перебуваю тут", - сказав Ібрагімович.

"Я граю у фантастичному клубі, без сумніву, в одному з найбільших клубів і отримую задоволення від цього. Командою керує найкращий у світі тренер, який є переможцем, це ідеальний тренер для МЮ. Мало хто може похвалитися тим, що грали за "Манчестер Юнайтед". Люди хотіли, щоб я був тут, я вибрав кращий англійський клуб", - додав футболіст.

Нагадаємо, нападник "Манчестер Юнайтед" Златан Ібрагімович отримав багатомільйонне пропозицію від "Лос-Анджелес Гелаксі".