ua en ru

І Суркіс: Інформація про прихід Ю.Сьоміна в "Динамо" не має під собою ніяких підстав

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс спростував чутки про те, що взимку команду знову очолить Юрій Сьомін, що працює нині в московському "Локомотиві".

"Ця інформація не має під собою ніяких підстав, рівним рахунком ніяких. Я з Сьоміним на тему того, щоб він очолив київське "Динамо", не говорив. Навіть не розмовляв по телефону", - заявив І.Суркіс в коментарі РБК-Україна.
Він зазначив, що до кінця сезону з командою працюватиме Олег Лужний. "Лужний виконує свої обов'язки з урахуванням наших з ним домовленостей, що він працює до кінця сезону. Він виправляє ті помилки, які були, виводить команду на новий якісний рівень. Поки що в нього все чудово виходить. А ось ці всі нотатки роблять, напевно, для того, щоб у нього стало гірше виходити. Подібну інформацію може поширювати лише жовта преса. Але Лужного не зламати, він боєць не лише на футбольному полі, але і за його межами", - підкреслив І.Суркіс.
Президент "Динамо" повідомив, що вже особисто передзвонив тренеру, щоб розвіяти ці чутки.

Сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація про те, що практично вирішене питання щодо майбутнього наставника київського "Динамо", і їм стане Юрій Сьомін. Нагадаємо, що 1 жовтня команду залишив інший російський фахівець Валерій Газзаєв. Після його відходу обов'язки головного тренера виконує Олег Лужний. При ньому команда програла донецькому "Шахтарю", а потім виграла три матчі поспіль у національному чемпіонаті і двічі обіграла голландський АЗ в Лізі Європи.
Крім того, І.Суркіс прокоментував інформацію про те, що "Динамо" можуть залишити ветерани команди Тіберіу Гіоане та Андрій Несмачний, які останнім часом мало грають. "Це неправдива інформація. Ми з гравцями просто так не розлучаємося. Ми переговоримо і з Несмачним, і з Гіоане. В румуна контракт до літа 2011 р. А Андрій стільки зробив для команди, що ми поговоримо, в якій якості він готовий продовжити кар'єру в київському "Динамо": тренером, футболістом, або бачить себе в іншому статусі, а, може бути, і в іншій команді ", - сказав президент київського клубу.

читайте детальніше на РБК-Спорт